Sidebar

mesajul directorului

Sunt fericită că această instituție există și sunt onorată că trăiesc și lucrez în fiecare zi alături de copiii aceștea frumoși, ingenioși si de o echipă de OAMENI dedicați si pasionați de activitatea pe care o prestează.

Sunt fericită că există oameni: părinți si pedagogi, care au vrut altceva pentru copiii lor, oameni care au înțeles că un copil învață când îi place ceea ce face, când este implicat în procesul de învățare, când o face prin joacă sau explorare, când îi este ascultată părerea și nu este criticat pentru teoriile sale. Am creat cu multă dragoste un loc unde creativitatea este stimulată în fiecare zi, un loc unde gândirea critică este încurajată și unde empatia se învață de la cele mai mici vârste.

Nu pretindem că facem lucrurile perfect dar ne străduim în fiecare zi să ne perfecționăm, să fim mai buni. Învățăm în fiecare zi de la copii, învățăm unii de la alții.

Noul site al Instituției Publice Gimnaziu-grădiniță ”Igor Crețu”este special conceput pentru a împărtăși cu Dumneavoastra viziunea noastra, pentru a vă ține la curent cu evenimentele pe care le organizăm și la care participăm și cu rezultatele pe care le obtinem si, mai ales, pentru a va oferi o transparență maximă în ceea ce privește serviciile noastre.

Sperăm că acest site să răspundă așteptărilor Dumneavoastra și va invităm să-l explorați cu plăcere.

Cu profund respect,

Fedosova Oxana, director.